In het water, beknelling en diefstal

Vrijdag kwam bij de politie een verontrustende melding binnen dat er achter de tennisvelden in Akersloot een booster half in het water stond en er verderop kleding in het water dreef. De politie heeft gedregd, maar trof niemand aan in het water. Toen meldde een omstander dat de eigenaar van de booster veilig bij zijn vrouw zat. De man had op het smalle voetpad willen keren, maar kwam in de sloot terecht. Hij werd door een inwoner uit Akersloot uit het water gehaald. Na een warme douche ging het weer goed met hem.

Maandag is tijdens werkzaamheden in de garage van Transportbedrijf Zandbergen in Limmen een monteur bekneld geraakt tussen een wiel van een vrachtwagen. Door onbekende oorzaak is de vrachtwagen een stukje gaan rollen, terwijl de man onderhoud verrichtte. Een wiel van de vrachtwagen is over een been van de monteur gereden. De man is met onbekend letsel naar het MCA vervoerd.

Woensdagmiddag heeft een vierenzestigjarige vrouw in Castricum een thermolegging ter waarde van 4,99 euro meegenomen uit een winkel zonder deze af te rekenen. De vrouw is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau te Alkmaar.

Vrijdag is tussen 16.00 en 19.30 uur de bedrijfsauto van slagerij Van der Poel weggenomen vanaf winkelcentrum Geesterduin in Castricum. De auto stond geparkeerd achter de winkel. De gedupeerde vermoedde dat zijn sleutelbos in de auto was achtergebleven. Dit bleek inderdaad het geval, want later op de avond werd ingebroken in de winkel en werd gezien dat twee mannen wegrenden uit het pand. De bedrijfsauto werd zaterdag teruggevonden op de Henri Dunantsingel.