Ieyad Salame prolongeert clubkampioenschap Tafeltennisvereniging Castricum

Castricum – Bij de eerste clubkampioenschappen van Tafeltennisvereniging Castricum sinds januari 2020 heeft de heersende kampioen Ieyad Salame (links op de foto) vorige week opnieuw de titel naar zich toegetrokken. Ondanks de ongebruikelijke speeldatum stond er een sterk deelnemersveld klaar voor een enerverend gevecht.

Ieyad moest afrekenen met twee andere oud-clubkampioenen, Kay Tan en Frank Walraven, die respectievelijk op de derde en tweede plaats eindigen. Uiteindelijk kreeg Ieyad misschien nog de meeste tegenstand van de 17-jarige Wout Slokker (rechts op de foto), die bij de senioren een eervolle vijfde plaats opeiste. In de B-poule wist Marjan Bakker de eerste plaats naar zich toe te trekken. Zij werd daarmee de beste vrouw van de TTVC.

Bij de jeugd is een nieuwe sterke generatie op komst. Op de derde plaats eindigde zeer knap de 15-jarige Ties de Winter. Ook de finale werd beslecht tussen twee 15-jarigen. Beiden speelden ze zeer volwassen, dus solide, maar vooral de aanvallende rally’s waren zeer spectaculair. Uiteindelijk trok Teun Slokker aan het langste eind en werd hij de nieuwe jeugd-clubkampioen van TTVC, met Lucas van Mens als verdienstelijke tweede. (Foto: TTVC)