ICGT Bedrijventoernooi, een ideaal bedrijfsuitje!

Uitgeest – Na het grote succes van vorige jaren organiseert de Stichting Voetbalpromotie Uitgeest, tevens organisator van het ICGT, wederom een bedrijventoernooi. Het voetbaltoernooi wordt  gehouden op de velden van FC Uitgeest voorafgaand aan het ICGT namelijk op vrijdag 22 mei vanaf 15.30 uur.

Het doel van het toernooi is om en samen iets te doen en bedrijven op een gezellige en vriendschappelijke wijze met elkaar in contact te brengen. Het voetbal wordt gespeeld met zeven spelers op een half veld, ieder team speelt vier wedstrijden en kan bestaan uit zowel mannen als vrouwen. Daarnaast doet ieder team mee aan het zogenaamde “Rode draad spel”. Wat dat precies is houden de organisatoren nog even geheim. Uiteraard staat bij dit toernooi gezelligheid voorop en niet het winnen.

Het inschrijfgeld bedraagt 175 euro per team (maximaal 10 personen). Daarvoor krijg je 30 consumptiebonnen en een gezellige barbecue na afloop. Natuurlijk is het mogelijk om met meerdere teams in te schrijven. Na de barbecue worden de deelnemers van harte uitgenodigd een kijkje te nemen in de feesttent van het ICGT.

Is je bedrijf te klein maar wil je wel betrokken zijn bij het toernooi dan kun je ook met minder personen inschrijven en zonder te voetballen. De kosten bedragen dan 17,50 euro per persoon. Dat is inclusief barbecue en 3 consumptiebonnen.

Inschrijven is mogelijk tot 1 mei en doet u door een e-mail te sturen naar  inschrijving@bedrijventoernooi.nl onder vermelding van  de naam van het bedrijf, het postadres, het aantal deelnemende personen en of het een mannen- dan wel gemengd team betreft.

Ongeveer twee weken van te voren krijgt u informatie over het wedstrijdschema en andere zaken.
Wilt u meer weten? Stuur een e-mail aan het bovenstaande mailadres ter attentie van Stephan van der Eng of ga naar de website www.bedrijventoernooi.nl.