Hopman doneert aan Oud-Castricum

Op 1 december vierde Hopman ERA Makelaars in Castricum haar 35-jarig bestaan. Naast een bloeiend bedrijf met nu tien medewerkers heeft Adri Hopman   zich de afgelopen jaren ingezet voor de gemeenschap van Castricum. Adri: ,,De Castricummer gunt ons al 35 jaar een reden van bestaan, daarom gunnen wij de gemeenschap, hier de Stichting Werkgroep Oud-Castricum een donatie van 3.500 euro voor de broodnodige verbouwing.”

Voorzitter Peter van Eerden is erg blij met de mooie gift van Hopman Makelaars. ,,Er zit nog een klein gaatje tussen hoeveel geld er nodig is en we inmiddels hebben bereikt. Met ons spaargeld, de ontvangen bijdragen van ondernemers, maar vooral de giften van onze donateurs, komt de realisatie van de aanbouw steeds dichterbij. Met deze geweldige steun in de rug van Hopman kunnen we ons plan definitief laten uitwerken. Als de aannemer er dan ook nog een klap op geeft, willen we de aanbouw medio volgend jaar gaan realiseren. We moeten alleen nog wachten op de afhandeling van wat formaliteiten door de gemeente waarvan we ook nog een vriendelijke geste verwachten”, voegt hij er lachend aan toe. ,,In 2017 vieren wij ons 50-jarig jubileum, dus wie weet”.

Over de relatie tussen Oud-Castricum en Hopman zegt Van Eerden: ,,We zijn beide diep geworteld in de lokale gemeenschap. Hopman leverde ook aan een vorige uitbreiding van ons gebouw al zijn bijdrage. Daarmee is hij een trouwe en betrokken partner en dat zijn belangrijke eigenschappen voor een makelaar.” Hij besluit: ,,Kopers en verkopers van huizen kunnen daarmee hun voordeel doen en niet alleen onze leden en 1200 donateurs. Voor zo’n gulle gever mag ik toch best een beetje reclame maken?” Een donatie overmaken kan op NL38 RABO 0311905684 t.n.v. Stichting Werkgroep Oud-Castricum. Op de foto: Adri en Rina Hopman overhandigen een cheque aan Peter van Eerden.