Hoofd Jeugdopleiding Lucas Kloprogge langer bij FC Castricum

Castricum – In navolging van de trainers van de herenselectie heeft ook Hoofd Jeugdopleiding Lucas Kloprogge zijn contract bij FC Castricum verlengd. In een vroeg stadium zijn dus een aantal belangrijke posities binnen het trainersgilde van FC Castricum voor het volgende seizoen reeds ingevuld.

Vanaf de start van het seizoen 2019/2020 bekleedt Lucas Kloprogge de functie van Hoofd Jeugdopleiding. Het jeugdbeleid van FC Castricum heeft als uitgangspunt dat alle jeugdleden met plezier kunnen voetballen op alle leeftijden en op alle niveaus. Kloprogge draagt hier uiteraard graag zijn steentje aan bij. Op dit moment wordt echter alleen getraind door de jeugdleden van FC Castricum. Ondanks het feit dat er geen competitiewedstrijden gespeeld worden is de opkomst bij de trainingen hoog. Voor alle jeugdteams zijn er momenteel wekelijks drie trainingsmomenten.

De intentie van Kloprogge om met zoveel mogelijk jonge, zelf opgeleide trainers, de jeugd met heel veel plezier te laten voetballen bij FC Castricum is ongewijzigd gebleven. Inmiddels is samen met het Jeugdbestuur van FC Castricum een onderlinge eenheid gecreëerd, zodat aan de hand hiervan een stevige basis wordt gelegd om het jeugdvoetbal binnen FC Castricum verder te ontwikkelen. FC Castricum wenst Lucas Kloprogge veel succes in het continueren van zijn functie als Hoofd Jeugdopleiding.

Op de foto:
Hoofd Jeugdopleiding Lucas Kloprogge tekent onder het toeziend oog van bestuurslid Peter van Splunter de contractverlenging. (Foto: aangeleverd)