Honden subliem te gast bij Peet’s Hondentrimsalon

Castricum – Het was voorheen even zoeken via internet als je een hond had in Castricum; er was geen hondentrimsalon, tenminste niet in een winkelpand. Wel was het mogelijk je hond aan huis te laten trimmen door Petra en Celine. Sinds januari hebben zij hun nieuwe onderkomen aan de Soomerwegh 1, waar de luxe ingerichte ‘Peet’s Hondentrimsalon’ is gevestigd in het voormalige winkeltje van het Tinq tankstation.

Wat worden honden, die een opfrisbeurt krijgen van moeder en dochter Celine en Petra Lohmuller, daar verwend! Dat is niet zomaar, dat gebeurt vakkundig en liefdevol! Alle soorten honden zijn er welkom, van klein tot de allergrootste. De certificaten hangen aan de muur, net als de onderscheiding van winnaar van ‘mijn zaak is de beste 2018’.

Je kunt er van maandag tot en met vrijdag op afspraak terecht om je hond te brengen. Je kunt er vervolgens voor kiezen om te blijven wachten tot de hond klaar is, onder het genot van een kop koffie, of intussen even iets anders gaan doen en het dier later weer ophalen. Kijk op www.hondentrimsalon-castricum.nl voor informatie of bel 06 10555010. (Foto: Aart Tóth)