Home-Start is op zoek naar vrijwilligers

Home-Start is van start gegaan in Uitgeest! Home-Start biedt (opvoedings)ondersteuning aan gezinnen, deze ondersteuning wordt geboden door getrainde vrijwilligers. De oirganisatie is op zoek naar nieuwe vrijwilligers in Uitgeest die regelmatig een gezin dat daar behoefte aan heeft bezoekt ter ondersteuning.

Werken voor Home-Start is verrijkend. Je komt in contact met bijzondere mensen, andere gewoonten en culturen. Door Home-Start word je bovendien goed begeleid. Voordat je als vrijwilliger aan de slag gaat, krijg je eerst een gedegen training, zodat je gezinnen goed voorbereid kunt ondersteunen. Je ontvangt professionele begeleiding van de coördinator die bovendien regelmatig interessante themabijeenkomsten organiseert, waardoor je steeds verder kunt groeien in je werk. Tijdens de terugkombijeenkomsten wissel je ervaringen uit met de andere vrijwilligers. Zo kun je van elkaar leren.

Ben je zelf ouder en/ of heb je ervaring met opvoeden van kinderen en spreekt Home-Start je aan? Humanitas Noord-Kennemerland is voor Home-Start op zoek naar vrijwilligers m/v in Uitgeest.

De  vrijwilligerstraining  van 6 bijeenkomsten gaat van start in maart/april op de woensdagochtenden op het kantoor van Humanitas in Alkmaar. Voor informatie: neem contact op met kantoor van Humanitas: 072- 540 1800  of kijk op www.home-start.nl.