Hockeyers MHCC Heren 1 promoveren naar 2e klasse

Castricum – Met nog twee wedstrijden te spelen, was Heren 1 van Mixed Hockeyclub Castricum (MHCC) vorige week al verzekerd van promotie naar de tweede klasse. Op zondag 21 mei won het team onder leiding van coach Erwin Maarhuis overtuigend met 5-1 van hun tegenstander van die dag: Voorhout Heren 1. En daarmee gaven ze de Kraaien uit Zaanstad, nummer drie op de lijst, definitief het nakijken.

Hoewel natuurlijk altijd een droom, was promotie aan het aan het begin van dit jaar nog niet echt in beeld. De mannen streden al enkele jaren in de derde klasse. Dit jaar kwamen er echter een aantal nieuwe talentvolle spelers bij. Het doel werd steeds vaker gevonden; er zaten zelfs uitslagen bij met dubbele cijfers. Kortom: de MHCC’ers wonnen belangrijke wedstrijden én bleven het hele seizoen consistent spelen. Met fantastisch resultaat.

Wie dit topteam nog dit seizoen in actie wil zien, kan ze op 4 juni om 14.45 uur in Castricum komen aanmoedigen. Ze spelen dan thuis op hun club op Wouterland tegen Catwijck. Hun laatste wedstrijd spelen ze uit tegen Saxenburg. Het komende seizoen wil het team lekker doorpakken. De ambitie is groot: het doel is een zo’n hoog mogelijke plek in de 2e klasse. (Foto: MHCC)