High tea cadeau bij aanschaf complete bril SALT of KIRK & KIRK

Castricum – Bij Bossinade Optiek staan vrijdag en zaterdag twee bijzondere brillenmerken centraal: SALT en KIRK & KIRK. Wie gedurende deze twee dagen een complete bril (montuur en glazen) van een van deze twee merken aanschaft, krijgt er een high tea voor twee personen bij cadeau!

Bij het in de Amerikaanse staat California opgerichte merk SALT zijn de monturen gemaakt van celluloseacetaat uit Japan. Eigenaar Lex Klein Schiphorst: ,,Het Japanse acetaat is net iets verfijnder en mooier dan het Italiaanse acetaat. De brillen zijn daardoor van een zeer hoog niveau, ze zijn heel mooi afgewerkt.’’ Het kleurenpalet van dit merk laat zich omschrijven als eenvoudig en rustig, met verschillende natuurtinten en ook transparante kleuren. Het merk is nog niet zo lang actief in Nederland, Bossinade heeft dit weekend de complete collectie in huis.

Het puur Engelse merk KIRK & KIRK valt met name de kleur op en is ook de complete collectie te zien dit weekend. Van zacht mintgroen tot vuurrood en van citroengeel tot inktblauw: de kleuren knallen eruit. ,,Als je deze monturen ziet, ben je in eerste instantie geneigd om te denken: ‘Die kleur is  te opvallend voor mij.’ Maar als je ze opzet, blijken ze juist verschrikkelijk draagbaar te zijn.’’ De monturen zijn gemaakt van acrylaat, een nieuw materiaal dat zich kenmerkt door de kleur echtheid en het lichte gewicht.

Wie een modieuze nieuwe bril van SALT of KIRK & KIRK aanschaft, wil daarmee natuurlijk ook gezien worden. En wat is er in deze tijd van het jaar fijner dan met zo’n fraai monteur te kunnen gaan flaneren op een terras? Bossinade Optiek geeft vrijdag en zaterdag een high tea voor twee personen cadeau bij aankoop van een complete bril van SALT of KIRK & KIRK, te besteden bij paviljoen Zeezicht op het strand van Castricum. Zie ook de advertentie in onze krant van deze week.