Hetty is het nieuwe gezicht van Trend Leder

Castricum – Ze bestaan nog; winkels waar je prettig geholpen wordt en waar ze je niets opdringen. Eerlijke, duidelijke uitleg op verzoek en blij dat je als klant binnenkomt. Eigenaren Ingrid en Gerrit Jan besloten na dertig jaar te stoppen met Trend Leder om te gaan genieten van hun pensioen. Het resultaat? ‘Opheffingsuitverkoop’ in koeienletters op de etalageruit.

Door Aart Tóth

Van die kreet is niets meer terug te vinden. Ze stoppen wel, maar de winkel blijft voortbestaan. Vanaf half juni zal de winkel worden overgenomen door Hetty. Met dezelfde instelling: ‘zorgen dat klanten blij de winkel uitlopen.’ Voordelen te over bij het betreden van Trend Leder op het adres Geesterduin 42. De keuze bij Trend Leder is groot en het assortiment nodigt uit tot voelen, zien en ruiken. Van paraplu’s tot pashouders, portefeuilles, portemonnees en van hippe (hand)tassen tot stoere business-, weekend- en rugtassen.

De kwaliteitskoffers van Samsonite en American Tourister zijn een feest om mee op vakantie te nemen. Hetty nodigt u van harte uit om met een koffer een oefenrondje door de zaak te lopen en om te testen of bikini en ochtendjas wel passen in de weekendtas. En mocht er met de aankoop onverhoopt toch iets mis zijn, dan zoekt Hetty, net zoals Ingrid en Gerrit Jan dat dertig jaar lang deden, mee naar een geschikte oplossing.

Heeft u vragen? Vraag het aan Hetty persoonlijk en krijg ‘Je van Hett’ of kijk op www.trendleder.nl en de socials om in contact te komen. (Foto: Aart Tóth)