Het is feest op de Werf

Castricum – Inderdaad, de vlaggen kunnen uit. Niet vanwege het EK voetbal waarin Nederland hoog hoopt te eindigen, maar vanwege de vestiging van een nieuwe grote uitdaging op de Castricummer Werf 39. Daar is immers iets geheel nieuws te ontdekken op het bedrijventerrein: Woonstudio op de Werf. Een geheel nieuw concept voor bedrijfs- en zeker particuliere inrichtingen. Wil je niet meteen naar binnen, dan kun je alvast wat indrukken opdoen via de grote winkelruit. Allemaal gericht op het inrichten van woningen en representatieve bedrijfsruimtes. Irene Seuren en Ingrid Zonneveld laten je graag de mogelijkheden zien.

Door Aart Tóth

Je kunt er terecht voor echt exclusieve wandbekleding met een enorme keuze in afbeeldingen. Uiteraard zijn daar hoogkwalitatieve muur- en overige verven aansluitend bij te verkrijgen. De verkopers adviseren je daar graag vrijblijvend over. Zij kunnen je alles vertellen over de echt exclusieve PVC-vloeren, waarvan er enkele in de ‘Woonstudio op de Werf’ op de vloer te aanschouwen zijn. De overige varianten zijn op ruime voorbeelden en tastbaar beschikbaar.

Voor complete woningverbouwingen kun je er terecht; van vloeren van tapijt tot sisal en wanden en plafonds inclusief de bouwkundige installatiewerkzaamheden. Nieuwe exclusieve deuren met ruimtewerking, kom maar kijken! Dan de keuze in verschillende behangen, sommige zelfs als wanddecoratie van vloer tot plafond, prachtig! Bij die nieuwe deuren natuurlijk ook nieuw deurbeslag, van klassiek tot modern. Wat te denken van natuurlijk materialen zoals bamboe, van wandversieringen tot prachtige tafelbladen en wandkasten op maat. Kom eens vrijblijvend binnenwippen op nummer 39, waar je bovendien voor de deur kunt parkeren. Je bent welkom van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur of op afspraak (0251 743348 / woonstudio@opdewerf.nl). Even vooraf gluren? Neem op www.opdewerf.nl alvast een kijkje!

Trouwens, ook voor het buitengebeuren kun je hier terecht, zoals op maat gemaakte veranda’s van hout of aluminium. Dit dan nog aangevuld met tuinmeubelen, terrasverwarmers, schaduwdoeken en parasols. Tot snel! (Foto: aangeleverd)