Hernieuwde tv-studio Omroep Castricum geopend

Castricum – Er zijn intussen al twee opnames gemaakt van het programma Couleur LoCALe, wat succesvol is verlopen, maar de officiële ingebruikname van de studio liet even op zich wachten. Tijdens de zomerperiode zijn er namelijk door bestuur, redactie en technische medewerkers wat werkzaamheden verricht om de tv-studio wat meer een huiselijke uitstraling te geven. Gezien de reacties is dat goed gelukt.

Vorige week nam voorzitter Tino Klein het woord. Hij lichtte toe hoe de opknapbeurt tot stand gekomen was. Vervolgens bedankte hij de vrijwillige uitvoerders persoonlijk voorzag hen van een attentie. Daarbij waren alle aanwezigen het eens dat de aanpassing in gezelligheid uitstekend gelukt is. Naar verwachting gaat de studio binnenkort vaker gebruikt worden met frequenter Couleur LoCALe, Poule van Poel en de komende gemeenteraadverkiezingen.

Op de foto:
Een deel van de aanpakkers met v.l.n.r. Sander Verschoor, voorzitter Tino Klein, Jan Uiterwijk, Paul Ooms, Ilona Korff en Wessel Louis. (Foto en tekst: Aart Tóth)