Heemskerkse kunstenares lanceert tweede thriller

Heemskerk – Op 7 mei verschijnt ‘Vrouwenmantel’, na ‘Venijnig spoor’ de tweede thriller van Anita Kok. De boekpresentatie vindt plaats in de kas achter haar eigen atelier aan de Cieweg 2a. Naast de lancering, waarbij de thriller natuurlijk gesigneerd aangeschaft kan worden, is er een aantrekkelijk programma met onder meer bestsellerschrijfster Maria Genova.

Als vrouwencardioloog Claire door haar man wordt ingeruild voor de jongere Chantal, gaat ze op een mindfulness retraite voor 50-plusvrouwen. Ze komt er echter al snel achter dat sommige vrouwen een hele andere reden hebben om mee te doen aan deze week. Duistere geheimen spelen een rol. Wat hebben de mannen die ze tegenkomen in de plaatselijke kroeg hiermee te maken? Iedereen lijkt een verborgen agenda te hebben. Als een van de deelnemers wordt vermoord, vraagt Claire zich af of het een vergissing is en zij het beoogde slachtoffer is. Claire vreest voor haar leven. Deze retraite verandert voor Claire langzamerhand in een grimmig schouwspel waarin iedereen een rol lijkt te spelen en niemand echt is. Wie zal deze nachtmerrie overleven?

Anita Kok (Castricum, 1965) geeft teken-/schilderles en creatieve workshops onder de vlag van haar bedrijf Koktales. De boekpresentatie op 7 mei begint om 14.00 uur. Kijk op https://koktales.com/vrouwenmantel voor meer informatie. (Foto’s: aangeleverd)