Heel Nederland Leest Sonny Boy

Castricum – Bibliotheek Kennemerwaard organiseert de hele maand november verschillende activiteiten rondom de campagne ‘Heel Nederland Leest’. Activiteiten waarbij leden en bezoekers elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl. De meeste activiteiten in de bibliotheek zijn gratis maar aanmelden via www.bknw.nl/agenda is gewenst. Daar vind je ook het volledige overzicht van alle activiteiten.

In de bibliotheek in Castricum en Akersloot kun je tijdens de actiemaand ‘Heel Nederland Leest’ deelnemen aan een leeskring. Je gaat met elkaar in gesprek over het geschenkboek Sonny Boy dat tijdens Nederland Leest exclusief en gratis in de bibliotheek verkrijgbaar is. In Castricum vindt de leeskring plaats op maandag 20 november (19.30 – 21.00 uur). In de bibliotheek in Akersloot is de leeskring op woensdag 29 november (10.00 – 11.30 uur). Deelname is gratis, graag aanmelden via de website www.bknw.nl/agenda.

Het jaarlijkse cadeau voor leden én bezoekers

Leden en bezoekers krijgen tijdens ‘Heel Nederland Leest’ het boek Sony Boy van Annejet van der Zijl cadeau (let op: op=op). Sonny Boy is het verhaal over een jonge Surinaamse student die intrekt als kostganger bij een gescheiden Hollandse vrouw met vier kinderen. Als ze een half jaar later zwanger van hem blijkt is het schandaal niet te overzien. Lees en praat mee over dit boek in de bibliotheek.

Lid worden met korting

Ben je nog geen lid? Dan heeft Bibliotheek Kennemerwaard een mooie aanbieding voor je. Als je tijdens ‘Heel Nederland Leest’ (geldig van 1 t/m 30 november) een abonnement afsluit krijg je maar liefst drie maanden lidmaatschap cadeau. Ook ontvang je een exemplaar van Sonny Boy (let op: op=op).

Compleet overzicht en reserveren

Het complete overzicht van ‘Heel Nederland Leest’ met locaties, activiteiten, data, tijden en toegangsprijzen vind je op www.bknw.nl/heel-nederland-leest of in de flyer die in de bibliotheek ligt. Reserveer activiteiten via de agenda op www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in één van de vestigingen. Heel Nederland Leest is een campagne van stichting CPNB ter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema. (Foto: aangeleverd)