Heel Heiloo in de ban van levende standbeelden

Heiloo – Het Living Statue Festival is terug, en hoe! Waar het festival eerder alleen in en om ’t Loo plaatsvond, vindt u de standbeelden dit jaar terug in alle drie de winkelgebieden in Heiloo.

Tientallen standbeelden staan zaterdag 3 juni in Heiloo, verdeeld over Het Hoekstuk, het Stationscentrum en ’t Loo. Ook bij Restaurant Spijkers en Restaurant Herberg Jan staat een standbeeld. De kwaliteit is hoog, want alle beelden doen mee aan het WK voor levende standbeelden. Van Pierrot tot de Vliegende Hollander en Sherlock Holmes, ze zijn allemaal van de partij.

Maar ook de Zandheks, de Veerkrachtige Pauw, de Wijsneus en de Wegwijzer vinden hun weg naar Heiloo. Het belooft een enorm spektakel te worden in en rondom de winkelgebieden, waar behalve de standbeelden voor extra sfeer en gezelligheid wordt gezorgd. De beelden staan er tussen 11.00 en 16.00 uur. In elk winkelgebied is iets leuks te beleven.

Vossenjacht

Niets leuker voor kinderen dan door middel van een vossenjacht alle beelden op te zoeken. Haal de speciale kaart in één van de winkelcentra en probeer alle beelden te vinden. Als de volle kaart wordt ingeleverd krijg je iets lekkers. In Het Hoekstuk kun je de kaart ophalen bij Primera, in het Stationscentrum bij IJssalon Pinoccio en in ’t Loo op het middenplein voor Bakkerij Hoetjes. Het belooft een spectaculaire dag te worden. (Foto’s: aangeleverd)