Hartstichting zoekt collectanten in Castricum, Bakkum en Akersloot

Regio – Iedereen kan iets doen! Van 9 tot en met 15 april vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats. Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar zoveel mogelijk collectanten. Tijdens de collecteweek komen zij in beweging voor een betere hartgezondheid voor iedereen.

Whaheeda (48) collecteert al vijf jaar voor de Hartstichting: ,,Een bijdrage leveren aan een goed doel vind ik belangrijk. Ik vind het ook fijn dat ik kan collecteren in mijn eigen buurt, zo ben ik ook nog eens in contact met veel buurtgenoten.’’ Als we niets doen, groeit het aantal hart- en vaatpatiënten binnen acht jaar met bijna een miljoen. Om dit tegen te gaan moeten we de hartgezondheid van Nederland verbeteren. Allereerst wil de Hartstichting ervoor zorgen dat mensen geen hart- of vaatziekte krijgen. Door te zorgen voor een gezondere leefomgeving en het tijdig opsporen van risicofactoren zoals hoge bloeddruk. Tegelijk is de organisatie er voor mensen met een hart- of vaatziekte die hen nú nodig hebben. Door te blijven inzetten op wetenschappelijk onderzoek om hart- en ziekten eerder op te sporen en beter te behandelen.

Meld je aan

Meedoen is makkelijk! Je loopt in je eigen wijk en het collecteren duurt ongeveer twee uurtjes. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Paul Kok (pauluskok@gmail.com / 06 53153214) of via www.hartstichting.nl/wordcollectant of bel met 070 3155695. (Foto: Hartstichting)