Happy New Beer in de Cultuurkoepel

Heiloo – Kom op zaterdag 7 januari naar Happy New Beer, het eerste bierfestival van het nieuwe jaar. Vanaf 14.00 uur staan de brouwers achter hun stand klaar om de bij de entree verkregen glazen te vullen. In het bijbehorende festivalboekje staat een overzicht van alle verkrijgbare bieren en welke daarvan de nieuwe zijn. Om 15.00 uur krijgt iedere brouwer op het podium een minuut de tijd om zijn of haar brouwerij en bieren te promoten.

Neem je eigen borrelhapjes mee omdat het zo gezellig is om niet alleen van de bieren, maar tevens van de meegenomen lekkernijen te genieten! Denk eraan dat er om die reden geen catering aanwezig is. In het midden van het festivalboekje is een lijst met de bieren die op het festival aanwezig zijn. Hierop kun je als bezoeker aangeven welk bier je het beste waardeert. Het meest gekozen bier is een jaar lang in de Cultuurkoepel verkrijgbaar. Uit de ingeleverde formulieren van het winnende bier zal één winnaar getrokken worden. De winnaar ontvangt een bierpakket en twee kaartjes naar keuze voor een voorstelling in de Cultuurkoepel als prijs!

Happy New Beer duurt van 14.00 tot 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl en aan de zaal. Tarieven: € 8,- inclusief een festivalboekje en een glas, € 20,- inclusief een festivalboekje, een glas en vier munten, € 32,- inclusief een festivalboekje, een glas en acht munten. Losse munten € 3,00. Eén munt is goed voor 20 cl bij bieren tot 7% alcohol en 15 cl bij bieren vanaf 7% alcohol. (Foto: Pixabay)