Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast

Castricum – Van brugklas tot 6 vwo slaan leerlingen van het Jac. P. Thijsse College de handen ineen voor een spectaculaire schoolmusical die de harten zal veroveren; Super-strak Haarlak. Het thema van dit jaar? Diversiteit – een uitdagend onderwerp dat jongeren vaak moeilijk vinden om over te praten.

Castricummers Milan Kölemenoglu (2 havo), Fay Bakker (4 vwo) en Thomas Sint (5 havo) hebben een grote rol in deze voorstelling. ,,Na audities heb ik de rol van Link Larkin bemachtigd’’, zegt Milan. ,,Ik moet dansen en zingen tegelijk, soms lastig, maar we oefenen wel veel.’’ Fay: ,,Wij vinden het supergaaf om aan deze musical te werken omdat het echt iets anders is dan wat we normaal doen op school. Het gaat over belangrijke dingen zoals hoe je jezelf kunt zijn, en dat is voor ons allemaal heel herkenbaar! En dan die dansnummers, die zijn gewoon mega leuk om te doen!’’ Thomas vult aan: ,,Het is echt een feestje op het podium en we kunnen niet wachten om iedereen te laten zien wat we kunnen!’’

Met vrolijke dansnummers en ontroerende ballades belooft de voorstelling een achtbaan van emoties te worden. Sinds oktober hebben de leerlingen hard gewerkt aan hun acteertalent en zangkunsten. Nu zijn ze bijna klaar om het podium te bestormen en ons te betoveren met hun onmiskenbare energie en passie. Deze musical is niet alleen een showcase van talent, maar ook een viering van samenhorigheid en inclusie. Kom en laat je inspireren door deze onvergetelijke uitvoering van deze opkomende sterren. Er zijn nog kaarten voor maandag 22 april en dinsdag 23 april. Kijk op www.jpthijsse.nl voor meer informatie. (Foto: aangeleverd)