Grootschalige zoektocht vermiste vrouw

Ondanks de inzet van een groot aantal hulpverleners is het zaterdagavond niet gelukt een vermiste vrouw in het bos in Bakkum te vinden. Naast een politiehelikopter werden brandweer, boswachters en leden van de reddingsbrigade ingezet. Er werd met voertuigen en in linie gezocht. De 43-jarige Fiona Meiland  wordt sinds 19 december vermist en zaterdag zouden signalen van haar telefoon getraceerd zijn vanuit het bos.

Fiona, die in een beschermd wonen complex in Emmen woont, kwam op maandag 18 december aan bij een klooster in Heiloo voor een retraite. De volgende morgen voor 7.00 uur is zij weer verdwenen. Zij zou op 29 december weer thuis zijn, maar is daar niet gearriveerd. Omdat zij door de ziekte melorheostosis slecht ter been is, en gebruik maakt van een stok, wordt vermoed dat Fiona per bus naar Castricum is gereisd. Haar moeder denkt dat zij daar mogelijk het bos is in gegaan en maakt zich ernstig zorgen over het welzijn van haar dochter. Fiona is 1.55 m en tenger van postuur, zij heeft donkerbruin, kort en krullend haar, blauwe ogen en zij heeft een moedervlekje op haar wang. Vermoed wordt dat zij gekleed is in een blauw/witte rok, blauwe trui, witte jas en witte gympen.

Informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Tips kunnen worden doorgeven via http://zoekjemee.nl/tipformulier of tel.: 085-0606225. Bron: ZoekJeMee.