Groot feest bij volleybalvereniging Croonenburg

Foto boven:
Het 25-jarig jubileumfeest van Croonenburg was een groot succes. (Foto: Jesse van der Linden)

Castricum – Zaterdag stond bij volleybalvereniging Croonenburg alles in het teken van het 25-jarig bestaan. De vereniging, die in 1999 ontstond uit een fusie van de voormalige clubs Dynamo en The Smash, vierde het jubileum met een dag vol sportieve en feestelijke activiteiten.

Het programma op de eigen beachvolleyballocatie 2beach begon met een zeskamp voor de jeugd. Ongeveer dertig jeugdleden namen enthousiast deel aan het touwtrekken, boogschieten, Twister, ‘skiën’ en blind volleybal. Ook konden de teams zich uitdossen om de mooiste, gekste of creatiefste teamfoto te maken. Daarna was het de beurt aan de volwassenen voor de beachvolleybal battle. Voordat het Italiaanse buffet werd opgediend, kon er nog in duo’s tegen elkaar gestreden worden in het zand. De dag werd afgesloten met een feest onder leiding van DJ Patrick de Groot, waar leden, oud-leden, wethouder Roel Beems en andere genodigden samenkwamen om het jubileum te vieren. Voorzitster Christel Tromp: ,,Het was een gezellige dag waarop we hebben kunnen laten zien waar Croonenburg voor staat: plezier in het spel en een sterke saamhorigheid. We zijn trots op wat we in de afgelopen 25 jaar hebben bereikt en kijken vol vertrouwen naar de toekomst.’’

Twister XL was een flinke uitdaging en zorgde voor veel lachende gezichten tijdens de jeugdzeskamp. (Foto: Merel Gerritsen-Besseling)