Gratis zwemactiviteiten voor kinderen

Castricum – Tijdens het Pinksterweekend kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar met minimaal een zwemdiploma A meedoen aan een gratis clinic waterpolo en/of wedstrijdzwemmen in zwembad De Witte Brug. Ontdek jouw passie of talent voor een van deze sporten. Teamwork, zwemvaardigheid, tactiek en gezelligheid staan centraal. Olympiër Bas van Velthoven verzorgt de zwemclinic.

Op vrijdagavond 17 mei van 19.00 tot 21.00 is de zwemclinic onder leiding van Bas van Velthoven. Bas heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen in Peking. Het is een geweldige kans voor zwemliefhebbers om tips en technieken te leren van een ervaren atleet. Op zaterdagavond 18 mei van 19.00 tot 21.00 uur is de waterpoloclinic onder leiding van zwemvereniging Aquafit. Onder begeleiding van ervaren coaches zullen de basisprincipes van het spel aangeleerd worden, van doelschieten tot strategische tactieken. De sprankelende energie in het zwembad zal zorgen voor een onvergetelijke kennismaking met deze dynamische watersport.

Aanmelden is verplicht, doe dat via www.teamsportservice.nl/kennemerland (klik op de agenda). Neem bij vragen contact op met buurtsportcoach Winnie (wassendelft@teamsportservice.nl / 088 2037340). Deze activiteit is een onderdeel van een serie activiteiten, namelijk die van de Olympische Spelen in Castricum. Deze activiteiten worden gefinancierd vanuit het Castricumse Sportakkoord en gecoördineerd door Team Sportservice. (Foto: Pixabay)