Gratis watersportactiviteiten voor jongeren en jongvolwassenen

Castricum – Het is bijna zomervakantie, de examens zijn voorbij en de laatste toetsen en schoolopdrachten worden afgerond. De hoogste tijd dus om plezier te maken met leeftijdsgenoten. In juli staat een gratis watersportprogramma klaar voor jongeren én jongvolwassenen uit de gemeente Castricum. Tussen maandag 5 en vrijdag 16 juli kunnen zij komen suppen, surfen en kanovaren. Ben jij tussen de 12 en 30 jaar oud? Dan heb je geluk en mag je deelnemen aan de activiteiten.

Al meer dan tweehonderd jongeren uit de gemeente Castricum hebben de afgelopen maanden deelgenomen aan de activiteiten die Team Sportservice Kennemerland georganiseerd heeft. Deze activiteiten zijn gefinancierd vanuit de rijksregeling jeugd aan zet. Nieuw tijdens het volgende programma zijn de aparte rondes voor jongvolwassenen (18 t/m 30 jaar). Voor iedere activiteit is één ronde vrijgemaakt voor deze doelgroep, waarvoor zij zich kunnen inschrijven. Deze activiteiten vinden plaats in de avonduren, waardoor het goed af te stemmen is met werk en/of studie. Alle andere rondes zijn voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud.

De activiteiten zijn voor sporters én niet sporters, voor waterratten én de niet waterratten. Kortom iedereen tussen de 12 en 30 jaar is welkom en kan meedoen. Op het strand van Castricum zijn de surfactiviteiten. Op het Stet in Limmen gaan de supboarden het water in en bij de Boekel in Akersloot is de kanoactiviteit.

Inschrijven

Lijkt het jou leuk mee te doen aan een of meerdere activiteiten? Kijk dan op www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2021 voor meer informatie en inschrijven. Inschrijven is verplicht. Vergeet je vrienden, vriendinnen, buren of familieleden niet uit te nodigen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl of 0251 254740. De activiteiten worden onder andere uitgevoerd door lokale sportaanbieders. Voor de jongere jeugd organiseert Team Sportservice iedere vakantie sportieve activiteiten. (Foto: aangeleverd)