Gratis sportieve activiteiten in de voorjaarsvakantie

Castricum/Heemskerk – Van peutergym tot lasergamen, van sportinstuiven tot Olympische Winterspelen. Er is weer van alles te doen tijdens de komende voorjaarsvakantie voor kinderen van 2 tot 17 jaar. Team Sportservice Kennemerland organiseert elke schoolvakantie in opdracht van de gemeenten Castricum en Heemskerk verschillende sportieve activiteiten voor kinderen die in deze gemeenten wonen of naar school gaan.

SportNite is deze vakantie de uitsmijter: lasergamen in een met blacklight verlichte sporthal. Deze activiteit wordt speciaal georganiseerd voor de bovenbouw van het basisonderwijs en leerlingen van het voortgezet onderwijs. Wie mee wil doen aan de gratis vakantieactiviteiten kan zich via de website www.noordhollandactief.nl inschrijven. De activiteiten zijn eenvoudig te vinden door het filter ‘Evenementen’ te selecteren. Per leeftijdscategorie zijn er verschillende aanvangstijden. Vanwege de coronamaatregelen mogen ouders/verzorgers niet bij de activiteiten blijven kijken.

Programma

Op 21 februari het spannende trefbalspel James Bond (groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8) in de gymzaal aan de Bachstraat in Heemskerk. Op 22 februari SportNite (groep 6 t/m 8 en VO) in sportcentrum De Bloemen in Castricum. De sportinstuif (groep 1/2 en 3 t/m 5) is op 24 februari in de gymzaal aan de Eerste Groenelaan in Castricum. Ook op die dag: Olympische Winterspelen (groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8) in de gymzaal aan de Hogeweg in Limmen. Dan op 25 februari peutergym inclusief springkussen (2- en 3-jarigen met ouder) in de gymzaal aan De Velst in Heemskerk. Volwassenen kunnen als begeleider meedoen als ze een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Later die dag op dezelfde locatie de sportinstuif (groep 1 t/m 4 en 5 t/m 8) inclusief stormbaan. Contact met de organisatie is mogelijk door een e-mail naar kennemerland@teamsportservice.nl te sturen. (Foto: aangeleverd)