Gratis sportieve activiteiten in de herfstvakantie

Castricum/Heemskerk – Kinderen tussen 2 en 12 jaar die niet van stilzitten houden in de vakantie kunnen zich aanmelden voor de gratis herfstvakantieactiviteiten van Team Sportservice Kennemerland. De activiteiten zijn voor peuters en basisschoolkinderen die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of hier naar school gaan. Beide gemeenten vinden een gezonde jeugd erg belangrijk. Ze stimuleren bewegen door onder andere de vakantieactiviteiten te financieren. Gedurende vier ochtenden organiseert men verschillende activiteiten, zoals sportinstuiven, apenkooi, peutergym en freerunnen. Wie mee wil doen aan de activiteiten kan zich op de website www.noordhollandactief.nl inschrijven.

Programma

  • Apenkooi 2.0 op 18 oktober voor groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 in gymzaal Juliana van Stolberg in Castricum. Een uitdagend en actief tikspel met veel hindernissen, touwen en schuilplekken.
  • Sportinstuif op 19 oktober voor groep 1 t/m 4 en 5 t/m 8 in De Velst in Heemskerk. Een gymzaal vol leuke activiteiten zoals touwzwaaien, trampolinespringen, voetbal, circus en als extraatje voor groep 5 t/m 8 een gave clinic van basketbalvereniging Mapleleaves.
  • Peutergym op 21 oktober voor peuters van 2 en 3 jaar in gymzaal Hogeweg in Limmen. Samen sporten en spelen en met je vader, moeder, opa of oma onder leiding van een trainster van TIOS en een ervaren vakleerkracht van Team Sportservice Kennemerland.
  • Sportinstuif op 21 oktober voor groep 1 t/m 4 in gymzaal Hogeweg in Limmen. Een uur lang sporten en spelen in een gymzaal vol uitdagende en leuke activiteiten.
  • Freerunnen op 22 oktober voor groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 in de Velst in Heemskerk. Leer, doe en show de mooiste en stoerste sprongen en trucjes op een gaaf freerunparcours. (Foto’s: Team Sportservice Kennemerland)