Gratis sportieve activiteiten in de herfstvakantie

Castricum – Kinderen die tijdens komende schoolvakantie zin hebben om te sporten en bewegen zijn van harte welkom bij de gratis herfstvakantieactiviteiten van Team Sportservice Kennemerland. Er is weer van alles te doen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die in de gemeente Castricum (of Heemskerk) wonen of naar de basisschool gaan. Inschrijven voor de vakantieactiviteiten kan eenvoudig op de website Noordhollandactief.nl.

Op dinsdag 18 oktober zijn er sportinstuiven voor groep 1-4 en 5-8 in sportzaal De Velst in Heemskerk. Touwzwaaien, schommelen, trampolinespringen, in de saltostoel, voetballen, boogschieten en nog veel meer. Basketbalvereniging Mapleleaves is ook aanwezig bij de instuif van groep 5-8 en geeft een gave clinic. Apenkooi 2.0 is op woensdag 19 oktober voor groep 3-5 en 6-8 in de gymzaal aan de Juliana van Stolberg in Castricum. Een leuk en actief tikspel waar je behalve veel gaat rennen ook kan springen, klimmen en touwzwaaien. Woensdagmiddag 19 oktober spelen de deelnemers het grote trefbalspel bunkertrefbal. Deze activiteit vindt plaats in de gymzaal aan de Marnestraat in Heemskerk en is voor kinderen uit groep 3-8. Leuk voor iedereen die van bouwen, samenwerken en trefballen houdt.

Aanmelden

Wie mee wil doen aan de gratis vakantieactiviteiten kan zich inschrijven op de website Noordhollandactief.nl. De activiteiten zijn te vinden door het filter Jeugd te selecteren. Per leeftijdscategorie zijn er verschillende aanvangstijden. Wie hulp nodig heeft met aanmelden of vragen heeft over de activiteiten kan een e-mail naar kennemerland@teamsportservice.nl sturen. De sportieve activiteiten in de schoolvakanties worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Castricum. (Foto: Team Sportservice Kennemerland)