Gratis sporten in de zomervakantie

Team Sportservice Kennemerland organiseert in de eerste week van de zomervakantie sportieve activiteiten voor kinderen uit groep 1 tot en met 8, die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar school gaan. Alle activiteiten zijn gratis. Wie mee wil doen aan de vakantieactiviteiten moet zich vooraf digitaal inschrijven op www.teamsportservice.nl/kennemerland.

Zoals elke vakantie is er ook nu weer een te gekke sportinstuif. Op dinsdag 24 juli kunnen kindereen komen sporten en spelen in sportzaal De Velst in Heemskerk. Ze kunnen er touwzwaaien, trampolinespringen, voetballen en nog veel meer leuke activiteiten doen. Voor kinderen van groep 1 en 2 is er op 24 juli een speciale kleuterinstuif. Een uur lang springen, schommelen, zwaaien, rennen, klimmen en spelen o.l.v. de vakleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland.

In Castricum wordt op 25 juli met kinderen van groep 1 en 2 en vervolgens van groep 3 t/m 8 het verstopspel 10 tellen in de rimboe gespeeld. Een zaal vol toestellen waar men zich achter en onder kan verstoppen, super spannend! Liever buiten sporten en houd je van springen, rennen en fysieke uitdaging? Ga dan freerunnen en bootcampen op het speelveld aan de Johannes Poststraat in Heemskerk op 25 juli. Meedoen? Ga dan snel naar de website van Team Sportservice Kennemerland om in te schrijven. Hier zijn tevens de tijden en overige informatie te vinden. Maar wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. (Foto: aangeleverd)