Gratis sporten in kerstvakantie

Het jaar 2019 gaat bij Team Sportservice Kennemerland sportief van start met de gratis kerstvakantieactiviteiten voor kinderen die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar de basisschoolschool gaan. Wie mee wil doen aan de vakantieactiviteiten moet zich vooraf digitaal inschrijven via de website http://www.teamsportservice.nl/kennemerland.

Op woensdag 2 januari gaat men van start met smashbal en een sportinstuif in sportcentrum De Bloemen in Castricum. Volleybalvereniging Croonenburg en Team Sportservice organiseren deze combiclinic voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Een uur volleyballen waarbij je vooral veel gaat smashen en een uur vrijspelen tijdens de instuif in de gymzaal. Voor de allerjongsten van 2,5 tot 6 jaar is er funvolley o.l.v. VV Croonenburg. Bij funvolley wordt spelenderwijs kennis gemaakt met de grondvormen van volleybal, zoals rennen, springen, spelen met ballonnen, rollen en spelen met de bal. Donderdag 3 januari is een mega sportinstuif voor kinderen van groep 3 t/m 8 in de Waterakkers in Heemskerk. Twee uur lang klimmen, zwaaien, trampolinespringen, voetballen of over de mega stormbaan. Korfbalvereniging HBC en dansschool the Workout zijn ook aanwezig bij de sportinstuif en geven een te gekke korfbalclinic en dansles. Later op de dag zijn de kinderen van groep 1 en 2 aan de beurt tijdens de mega kleuterinstuif. Lekker springen, schommelen, zwaaien, rennen, klimmen en spelen op de stormbaan o.l.v. de bewegingsconsulenten van Team Sportservice Kennemerland. De vakantie wordt afgesloten met breakdance en slacklinen op vrijdag 4 januari in De Velst in Heemskerk. Een uitdagende en stoere combiclinic o.l.v. van breakdancedocent Falko de Graaf en slackline specialist Jonas Konijnenberg.
Ga snel naar de website van Team Sportservice Kennemerland om in te schrijven. Hier vind je tevens de tijden en overige informatie. Maar wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.