Gratis sportavonden voor volwassenen

Castricum – Op dinsdag 22 september en woensdag 23 september staan verschillende sportaanbieders uit de gemeente klaar om volwassenen kennis te laten maken met sport. Op dinsdag 22 september kan meegedaan worden aan CrossFit, yoga en kickboksen (locatie: De Puikman). Op woensdag 23 september staan beachvolleybal, hardlopen en voetbal op het programma (locatie: De Duinloper). Deelnemers zijn op beide avonden van harte welkom van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 21 september. Uiteraard houdt de organisatie bij dit alles de richtlijnen van het RIVM omtrent corona in acht. Wie dat wil, kan gezellig iemand meenemen. Meer informatie en inschrijven via www.teamsportservice.nl/kennemerland of via buurtsportcoach Winnie Assendelft (wassendelft@teamsportservice.nl / 0251 254740). Belangstellenden die niet op de genoemde avonden kunnen komen, maar wel graag een sport willen proberen, kunnen op https://kennemerland.inschrijventeamsportservice.nl/ het aanbod bekijken.

Team Sportservice Kennemerland organiseert deze activiteiten als onderdeel van het sportakkoord van Castricum en in het kader van de nationale sportweek. Van 18 t/m 27 september zetten in heel Nederland honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Kortom, een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. (Foto: Pixabay)