Gratis sportactiviteiten tijdens zomervakantie bij Team Sportservice Kennemerland

Regio – Ook deze zomer kunnen kinderen in  Castricum en Heemskerk weer deelnemen aan gratis sportactiviteiten. Team Sportservice Kennemerland organiseert deze activiteiten in de eerste en laatste vakantieweek. Kinderen van 2 tot 13 jaar kunnen deelnemen, maar inschrijven vooraf is verplicht.

De zomervakantie start op maandag met een minivoetbaltoernooi op het Cruyff Court. In de middag is er vervolgens een watereditie van de bootcamp. Kinderen die houden van een uitdaging en niet bang zijn om nat te worden, kunnen zich hiervoor aanmelden.Op dinsdag is er een buitenspeelochtend met onder meer een springkussen, knotshockey, mikken met Nerfs en veel meer. Woensdag en donderdag zijn de Nerf battles, een spannend spel waarbij de teams elkaar proberen te verslaan. Team Sportservice Kennemerland zorgt voor Nerfs, pijlen en brillen.

In de zesde week van de zomervakantie kan ook volop gesport worden. Op het programma staan dan apenkooi 2.0, watergames, sportinstuiven, peutergym (onder voorbehoud), een Nerf battle en een wieltjesmiddag. Alle activiteiten vinden wisselend plaats in Heemskerk, Castricum en Limmen. Locaties en tijden zijn op www.teamsportservice.nl/kennemerland te vinden. Uiteraard neemt Team Sportservice Kennemerland bij alle activiteiten de regels van het RIVM op het gebied van veiligheid en hygiëne in acht. (Foto: aangeleverd)