Gratis gereedschapskist t.w.v. € 250,- bij Hubo voor de zomerse klussen

Castricum – Tussen de hete dagen door of tijdens een iets minder zomerse dag, mooie gelegenheid om wat huishoudelijke klussen uit te voeren. Lekker in eigen tempo, met een koel drankje tussendoor. Daar heb je echter wel wat gereedschap voor nodig en dat ook nog van goede kwaliteit. Heb je dat niet in huis, dan is dat zeker dicht bij huis op te lossen bij Hubo bouwmarkt op de Castricummer Werf. Grote kans dat je daar meteen tegen een of andere actie oploopt, van bijvoorbeeld klasse verf tegen aantrekkelijke prijzen met of zonder kwasten.

Zo had klusser Paul van der Valk het geluk binnen te lopen tijdens een actie van Skandia en een gereedschapskoffer, gevuld met gereedschap ter waarde van maar liefst € 250,- te winnen. Hup kaartje invullen met naam en telefoonnummer en in de speciale bus gooien. Dat bleek wat tijd later zijn vruchten af te werpen. Paul was de winnaar van de gevulde gereedschapskoffer met kwaliteitsgereedschap van Skandia. Paul blij, Hubo blij, bedrijfsleider John Res blij en waarschijnlijk het thuisfront ook, om de zomerklus thuis af te maken.

Op de foto:
Trotse John Res (links) van bouwmarkt Hubo Castricum feliciteert Paul van der Valk (midden) met de gewonnen gevulde gereedschapskist terwijl Chandra Roghosing (rechts) klaar staat met wat ruikers. (Foto: aangeleverd)