Gratis activiteiten en speurtochten in de meivakantie

Castricum/Heemskerk – Team Sportservice Kennemerland organiseert in de meivakantie weer sportieve activiteiten voor kinderen uit groep 1 t/m 8 die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of in deze gemeenten naar school gaan. Van 28 april tot en met 10 mei worden maar liefst acht gratis buitenactiviteiten aangeboden. Ook is het weer mogelijk om met het gezin een of meer sportieve speurtochten te spelen. Deze zijn ook gratis en op een tijdstip naar keuze te doen.

Wie mee wil doen aan de buitenactiviteiten kan zich op de website www.noordhollandactief.nl inschrijven. Hier is alle informatie terug te vinden, waaronder de aanvangstijden per groep. Vanwege de corona maatregelen mogen ouders/verzorgers niet blijven kijken bij de activiteiten.

28 april
Bootcamp en atletiek op speelplein Heliomare Heemskerk. Verschillende renspelen en krachtoefeningen op een speelse manier.

29 april
Sportcarrousel bij AVC Castricum. Atletiek van AVC, beachvolleybal van 2Beach/VV Croonenburg en het spannende mikspel Nerfbattle.

30 april
Voetbal voor meisjes bij ADO’20 Heemskerk. Een leuke training en onderlinge partijtjes voor meiden o.l.v. ADO’20-trainers. Campinggames bij park Vuurbaak Limmen. Een circuit met leuke buitenspellen zoals o.a. jeu de boules, badminton, frisbee en reuzenvoetbal.

3 mei
Sportinstuiven op het grasveld achter Otterkolken Heemkerk. Verschillende activiteiten zoals een luchtkussen, knotshockey, twister, mikken met de Nerfguns, circustrucjes en meer.

4 mei
Sportinstuiven met scoutingspel bij Scouting Limmen. Verschillende activiteiten zoals knotshockey, twister, mikken met de Nerfguns, circustrucjes en een actief bosspel met Scouting Limmen.

7 mei
Beach sporten bij DSS Heemskerk. Beachhandbal met DSS, beachvolleybal en voetbal.

10 mei
Sportmix op speelveld Duitslandlaan Heemskerk. Een mix van basketbal, knotshockey en trefbal.

Alle bovenstaande activiteiten zijn voor kinderen uit groep 3 t/m 8, de sportinstuiven zijn vanaf groep 1 t/m 8.

Sportieve speurtochten

Met de app Seppo in teamverband op zoek naar de tien sportieve locaties die op de kaart zijn aangegeven. Er zijn tochten in de plaatsen Akersloot, Castricum, Heemskerk en Limmen. Speciaal voor de meivakantie zijn drie nieuwe tochten toegevoegd. Ga naar www.teamsportservice.nl/kennemerland voor de inlogcodes en instructie.

Buurtsportcoach

Buurtsportcoach Bart staat gedurende de meivakantie op diverse plekken in Heemskerk met gratis activiteiten. Vooraf inschrijven is niet nodig. Ga naar www.teamsportservice.nl/kennemerland voor het programma van Bart. (Foto: Team Sportservice Kennemerland)