Grandcafé Mezza Luna nog de hele zomer open

Zoals inmiddels wel bekend is zal Grandcafé Mezza Luna aan de Mient half september van eigenaar verwisselen. Renato Holshuijsen die hier samen met zijn vrouw Tiny de afgelopen vier en een half jaar succesvol de scepter zwaaide als uitbater, zal het stokje overdragen aan de huidige uitbaters van Steakhouse Bij de Buurvrouw uit Heemskerk. Na een grondige verbouwing zullen deze waarschijnlijk in december de deuren weer openen.

Maar de hele zomer tot en met het weekend van 9 september is iedereen nog super welkom en kan men nog genieten, zowel binnen maar ook op het (hopelijk met zon overgoten) terras van een lekker kopje koffie, drankje, lunch of één van de heerlijke dinergerechten die vermeld staan op de uitgebreide menukaart bij  Mezza Luna. Ook kunt u terecht voor een zeer uitgebreide High Tea, of een feestje met een koud- en warm buffet volledig afgestemd op de wensen van de gasten.

Na het weekend van 9 september valt definitief het doek en zullen de grote letters op de prachtige trapgevel, die zo kenmerkend zijn als je met name met de trein langsrijdt, na meer dan 16 jaar verwijderd worden.

Om toch nog niet ‘achter de geraniums’ terecht te komen, is Renato voornemens zijn energie te steken in een snackbar of cafetaria.