Gouden Dagen zoekt vrijwilligers

Castricum – Gouden Dagen is het landelijke goede doel voor ouderen met een lokaal karakter. Door ouderen in Castricum met elkaar te verbinden en in te spelen op hun behoeften, wil Gouden Dagen ze een leuke dag bezorgen. Een dag waar ze naar uit kunnen kijken, en waar ze nog lang op terug kunnen kijken. Bovendien wil men eenzaamheid onder deze doelgroep bestrijden.

Alle ouderen die woonachtig zijn in Castricum kunnen hun wens in één van de wensbomen ophangen. Deze wensbomen van Gouden Dagen staan in de woonzorgcentra De Boogaert en De Santmark. De wensen zijn zeer divers. Een bezoek aan een geboorteplaats of een oude vriend (individuele wens) bijvoorbeeld. Of een bezoek aan een museum, een dierentuin, strand of optreden. Gouden Dagen Castricum zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om met ouderen op stap te gaan. Dat kan zijn om wensen te vervullen of om een stukje met ze te wandelen. Ook het helpen bij een activiteit behoort tot de mogelijkheden.

Eenmaal in de twee maanden zit men met de vrijwilligers om de tafel om de wensen te bespreken en leuke activiteiten te bedenken voor de oudere inwoners van Castricum. Wilt u meer weten over het vrijwilligerswerk van Gouden Dagen Castricum, dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Dam, coördinator Gouden Dagen Castricum (088 9957253 / 06 22913188, ma, di, do / j.vandam@vivazorggroep.nl).