Gouden Dagen regelt optreden Brothers 4 Tune

Castricum – Op zondag 19 juni vond naar aanleiding van de wens van mevrouw Driessen een prachtig optreden plaats in woonzorgcentrum De Boogaert van ViVa! Zorggroep. Brothers 4 Tune is een a capellakoor bestaande uit vijf mannen.

De keuze van het koor was niet toevallig. Twee zonen van mevrouw Driessen zingen namelijk in dit koor. Zo trots als een pauw zat ze te genieten. Uiteraard werden de bewoners van De Boogaert ook uitgenodigd om te komen luisteren naar de prachtige gevoelige en ook komische liederen. De opkomst was hoog en de sfeer kon helemaal niet meer stuk toen samen met het lekkere hapje en drankje de koorleden gratis cd’s van hun muziek uitdeelden. Mevrouw Driessen en de bewoners kunnen terugkijken op een onvergetelijke zondagmiddag. Dit optreden is mogelijk gemaakt in samenwerking met het Uitbureau van De Boogaert.

Over Gouden Dagen

Gouden Dagen is het landelijke goede doel voor ouderen, met een lokaal karakter. Door het vervullen van wensen en door het organiseren van uitstapjes en andere activiteiten wil men de oudere inwoners van Castricum een leuke dag bezorgen. Bovendien probeert men, door mensen met elkaar te verbinden, de eenzaamheid onder deze doelgroep te bestrijden. Alle oudere inwoners van Castricum mogen een wens in één van de wensbomen van Gouden Dagen ophangen. Deze staan in de woonzorgcentra van ViVa! Zorggroep; De Santmark en De Boogaert.

Contact

Heeft u een wens maar bent u niet in de gelegenheid om naar deze locaties te komen, dan kunt u ook contact opnemen met Jolanda van Dam (j.vandam@vivazorggroep.nl / 06 22913188, ma, di, do). (Foto: aangeleverd)