Goud voor turnteam DOS Castricum

Castricum/Beverwijk – Zondag werden de eerste turnwedstrijden gehouden in rayon Kennemerland. Voor DOS deden twaalf turnsters mee. In de eerste wedstrijd gingen Fleur Denneman, Isabel Stein, Feline van Graas en Iris Spil (jeugd supplement F) van start. Iris liet een mooie brugoefening zien, Fleur had een van de hoogste cijfers op sprong, Feline deed haar balk zonder een val en Isabel liet een mooie vloeroefening zien. Helaas was het niet genoeg voor het podium.

In de tweede wedstrijd was de beurt aan Lucille Glorie, Jolijn Kronenberg, Féline Denneman (junior, supplement F), Fenna Groen, Maud Marquilhas, Neda Zanoni en Sophie Lee (niveau 6). Het was een goede dag voor deze turnsters. Op alle toestellen werden persoonlijke overwinningen gehaald. Zo kipte Jolijn voor het eerst op brug, deed Féline weer een boogje op de balk en liet Lucille een prachtige brugoefening zien! Aan de andere kant, bij de middenbouw, draaiden de turnsters letterlijk een gouden wedstrijd. Zij mochten als team het goud in ontvangst nemen.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Tessa Schermer (junior, supplement E). Dit niveau was nieuw voor haar, maar ze heeft zich knap staande gehouden tussen de andere turnsters. Haar persoonlijke overwinning lag op brug door ook voor het eerst te kippen. Overall werd ze 11e. Knap gedaan turnsters!

Op de foto, van links naar rechts:
Neda Zanoni, Sophie Lee, Fenna Groen en Maud Marquilhas. De overige turnsters zijn onbekend/niet van DOS. (Foto: Liesbeth Oonk)