Goedkoper met de bus

Regio – Connexxion komt met een sterk gereduceerd tarief tot het einde van dit jaar. Wie regelmatig met de bus reist, kan gebruik maken van de Meerreizen Bundel en betaalt na 09.00 uur slechts 1,50 euro per rit, inclusief eventuele overstap.

Deze Meerreizen Bundel koop je voor 15 euro per tien ritten. Je zet de bundel op je persoonlijke OV-chipkaart en je reis kan beginnen. De anonieme OV-chipkaart en een speciaal barcodeticket volgen later deze zomer. De Meerreizen Bundel is geldig op weekdagen na 09.00 uur en in het weekeinde de hele dag. Stap je na op werkdagen na 09.00 uur in, dan kiest de OV-chipkaart meteen de eerste ‘digitale strip’. Als je uitstapt, check je uit en blijft je strip geldig. Bij een overstap of een retourrit die gemaakt wordt binnen negentig minuten na je eerste check-in, kun je dus blijven reizen voor slechts 1,50 euro.

Na gebruik van alle tien digitale strippen is de bundel vervallen en ga je gewoon weer verder met reizen op saldo. Ook voor reizigers in de ochtendspits is het een interessante optie; in de middag maak je een aanzienlijk goedkope terugreis van maximaal 1,50 euro. In bijna alle gevallen dus een flink voordeel ten opzichte van je heenreis op saldo. Heb je meer bundels gekocht, dan begint de OV-chipkaart na verbruik van de eerste tien ritten aan de volgende bundel van tien ritten. De Meerreizen Bundel blijft geldig tot eind 2021. Met deze actie wil Connexxion bestaande en nieuwe reizigers weer enthousiast maken voor reizen met de bus. Kijk op www.connexxion.nl/acties voor uitgebreide informatie. (Foto: Bos Media Services)