Gewestelijke finale libre eerste klasse in Buurt- en Biljartcentrum Castricum

Castricum – Onlangs werd in Buurt- en Biljartcentrum Castricum de gewestelijke finale libre eerste klasse gespeeld. De winnaar van deze finale plaatst zich voor de nationale finale die in maart plaats vindt. Acht deelnemers gingen de strijd met elkaar aan. Het bleef spannend tot de laatste ronde.

In deze ronde streden Rob Korff (BC Schagen) en Evert Bot (De Wurf Lutjebroek) om het kampioenschap. De partij werd gewonnen door Evert Bot. Daarmee werd hij gewestelijk kampioen in deze klasse en vertegenwoordigt hij het gewest in de nationale finale. Tweede werd Frank Dekker (DVO Heerhugowaard) en derde Freek Bergers (Rappel Zaandam). In maart staan nog twee finales op het programma, die gespeeld zullen worden in Buurt- en Biljartcentrum Castricum. Op zaterdag 18 en zondag 19 maart de districtsfinale bandstoten eerste klasse en op zaterdag 25 en zondag 26 maart de nationale finale kader 38/2 extra klasse.

Op de foto:
De nummers 1 tot en met 3 met Rolf Greshof (voorzitter Biljartvereniging Castricum) en Kees Burgmeijer (wedstrijdleider). (Foto: aangeleverd)