Geslaagd Bossinade-NUWEA 2023 tennistoernooi bij TVCastricum

Castricum – Dit traditionele open tennistoernooi werd van zaterdag 15 juni tot en met zondag 25 juni gehouden op het mooie, groene Sportpark Berg & Bal. De organisatie onder leiding van ‘good old’ Hans Eijkman had over het weer niets te klagen; met name op de finalezondag was het tropisch warm. Er hadden zich 174 deelnemers ingeschreven voor dit toernooi, het merendeel vanuit TV Castricum. Ook was een groot contingent van TC Bakkum en van andere verenigingen aanwezig. Het hoogste aantal inschrijvingen was bij de dames- en herendubbels (DD6 en HD7).

Op www.tvcastricum.nl zijn de uitslagen en winnaars in de verschillende categorieën te vinden. Aan het eind van de finaledag bedankte voorzitter Erik van der Poel het team voor de voortreffelijke organisatie en werd speciaal Hans Eijkman in het zonnetje gezet: hij deed dit nu voor de veertigste keer! Samen met Hans stoppen ook Liesbeth van Hoek (zestien keer) en Danielle Veenman (twaalf keer) met de organisatie. Zij geven het stokje door aan het nieuwe team (Edwin Arends, Willem Stet en Jean-Jacques Ziedses des Plantes).

Op de foto:
Danielle Veenman, Hans Eijkman en Liesbeth van Hoek namen voor de laatste keer de organisatie van het tennistoernooi op zich. (Foto: aangeleverd)