Gert Stoppels nieuwe voorzitter Vitesse ’22

Foto boven:
Het bestuur van Vitesse ’22 vanaf nu: Fons Lute, Jeroen Tromp, Niels Verkaart, Gert Stoppels (voorzitter a.i.), Willem Buijs en (niet op de foto) Nick van der Himst. (Foto: aangeleverd)

Castricum – In de algemene ledenvergadering (ALV) van Vitesse ‘22 op maandag 14 november heeft Jeroen Tromp de voorzittershamer overgedragen aan Gert Stoppels. Jeroen blijft als bestuurslid actief in de vereniging.

De vier Leden van Verdienste met in hun midden voorzitter Jeroen Tromp: Dennis Vermorken, Marcel Krimp, Jeroen Tromp, Koen Glorie en Jacob Stuifbergen. (Foto: aangeleverd)

Ook werden twee nieuwe bestuursleden, Niels Verkaart en Willem Buijs, aan de aanwezigen geïntroduceerd. Verder werden de leden van de organisatie ‘100 jaar Vitesse’ benoemd als leden van verdienste en werden de leden van de sponsorcommissie in de bloemetjes gezet als vrijwilligers van het jaar.

Scheidend voorzitter Jeroen Tromp overhandigt de voorzittershamer aan Gert Stoppels die als ad interim voorzitter aan de slag gaat. (Foto: aangeleverd)

Na een geweldig verenigingsjaar met het 100-jarig bestaan van de club, maar ook de promotie van het eerste elftal naar de 1e klasse, werd de 100e ALV afgesloten met de opmerking dat er nog veel kansen en uitdagingen zijn om de komende jaren uit te groeien naar een toekomstbestendige en gezonde vereniging.

Vrijwilligers van het jaar Mike van Vliet, David Brouwesteijn, voorzitter Jeroen Tromp, Willem Vessies en Hans Touber. (Foto: aangeleverd)