Genomineerden Sportfotoverkiezing

Joep Jurrjens scoorde met ‘perfecte uitgevoerde worp’

Castricum – In aanloop naar de Sportverkiezingen en Sportfotoverkiezingen 2020 die op 12 februari plaatsvinden, plaatst De Castricummer de komende periode wekelijks een genomineerde foto.

Op deze foto is Joep Jurrjens te zien, die judosport beoefent bij Beentjes Judosport. Inzender Thijs schrijft: ‘Hier oefende Joep de Ure Nage. Gelijk tijdens de eerste wedstrijd na deze training scoorde hij een Ippon met deze perfect uitgevoerde worp. Joep werd eerste tijdens het kersttoernooi in Tuitjenhorn.’

Inzenden tot eind januari

Dit jaar kun je als inwoner van de gemeente ook bijzondere sportfoto’s inzenden. De foto van een sporter of sportteam uit Castricum moet in 2019 zijn gemaakt. De fotograaf moet ook in de gemeente wonen en hij/zij kan maximaal 3 foto’s indienen. Per foto dient er een korte beschrijving van de foto en het moment gegeven worden, zodat het verhaal erachter duidelijk naar voren komt.

,,Op veler verzoek, zoeken we ook naar sporters met een beperking die het afgelopen jaar een bijzondere sportprestatie hebben geleverd”, aldus de organisatie. De winnende foto wordt beloond met € 200,- aan sportartikelen.

Met de verkiezingen wordt de aandacht gevestigd op sport in het algemeen en de prestaties van enkele Castricumse sporters in het bijzonder. Meedoen? Mail naar: c.castricum@ziggo.nl.

Stemmen op de ingezonden foto’s kan op www.sportverkiezingcal.nl. (Mardou van Kuilenburg)