Genomineerden Sportfotoverkiezing

‘Sterkste man van Castricum weer fit na blessure’

Castricum – In aanloop naar de Sportverkiezingen en Sportfotoverkiezingen 2020 die op 12 februari plaatsvinden, plaatst De Castricummer de komende periode wekelijks een genomineerde foto.

Op deze foto is Daan Pannekeet te zien. Inzender Pieter van der Meulen: ‘Daan is na een blessure aan zijn knie weer helemaal fit dankzij de trainingen bij Crossfit. Op de foto trekt hij met gemak een zwaar voertuig achter zich aan’.

Inzenden tot eind januari

Dit jaar kun je als inwoner van de gemeente ook bijzondere sportfoto’s inzenden. De foto van een sporter of sportteam uit Castricum moet in 2019 zijn gemaakt. De fotograaf moet ook in de gemeente wonen en hij/zij kan maximaal drie foto’s indienen. Per foto dient er een korte beschrijving van de foto en het moment gegeven worden, zodat het verhaal erachter duidelijk naar voren komt.

 ,,Op veler verzoek, zoeken we ook naar sporters met een beperking die het afgelopen jaar een bijzondere sportprestatie hebben geleverd”, aldus de organisatie. De winnende foto wordt beloond met € 200,- aan sportartikelen.

Met de verkiezingen wordt de aandacht gevestigd op sport in het algemeen en de prestaties van enkele Castricumse sporters in het bijzonder. Meedoen? Mail naar: c.castricum@ziggo.nl.

(Tekst: Mardou van Kuilenburg)