Galadiner voor cliënten en mantelzorgers Parnassia

Castricum – Vorige week dinsdag vond in het gemeentehuis het achtste galadiner van Parnassia plaats. Ruim zeventig cliënten van de ggz-instelling kregen samen met hun mantelzorgers een vijfgangendiner aangeboden.

Het gemeentehuis werd dankzij sponsorbijdragen omgebouwd tot restaurant, waar burgemeester Karen Heerschop en bestuurder Marieke van de Ven van Parnassia en Reakt de gasten ontvingen. Vervolgens werden zij naar hun tafels begeleid door de gastheren en -dames van de zwarte brigade, samengesteld uit sponsors, het college van B&W en bestuurs- en directieleden en medewerkers van Parnassia.

Het dessert voor de gasten van het galadiner. (Foto: aangeleverd)

De avond werd opgeluisterd door muzikaal entertainment verzorgd door shanty- en folksongkoor De Skulpers. Op het menu stond onder meer een klassieke steak tartare met truffelmayonaise en kwartelei, een bisque met zeevruchten en een duo van zacht gegaarde kalfssukade en flat iron. Het jaarlijkse galadiner – dat enkele jaren niet had plaatsgevonden – wordt door ‘Vrienden van Parnassia Groep’ georganiseerd.

Op de foto:
Burgemeester Karen Heerschop en bestuurder Marieke van de Ven van Parnassia. (Foto: aangeleverd)