Ga mee op een Buiten-Biebs-Avontuur

Castricum – Vanuit elke vestiging van Bibliotheek Kennemerwaard beleven kinderen mooie avonturen met boeken. Naar buiten dit keer! Trek erop uit en ontdek de wereld om de bieb. Dit doe je met het Buiten Biebs Boekje. Samen met je ouders ga je met het Buiten Biebs Boekje op avontuur in je eigen omgeving. In het Buiten Biebs Boekje staan allemaal leuke opdrachten rondom jeugdboeken. Je kunt de boekjes ophalen tijdens de openingstijden van de Afhaalbieb of downloaden via de website.

Op avontuur in de meivakantie

Je kunt het boekje ophalen bij alle vestigingen. Vervelen tijdens de meivakantie? Dat gaat niet gebeuren! Ga met het hele gezin op avontuur met boeken in je eigen wijk! Wandel door jullie wijk en doe de verschillende opdrachten uit het boekje.

Boeken reserveren

Na jullie wandeling een leuk boek lezen? Reserveer dan alvast een boek in de catalogus en haal het op in de AfhaalBieb. Het Buiten-Biebs-Avontuur is gratis. Wel waarderen de bibliotheekmedewerkers het zeer als ze via Facebook een foto van jullie wandeling mogen ontvangen. (Afbeelding: aangeleverd)