Full of life triatlon na twee jaar terug op de kalender

Castricum – De vierde editie van de Full of Life triatlon Castricum gaat door op zondag 3 juli aanstaande in en rondom het dorpshart van Castricum. De organisatiecommissie is druk doende om na de coronaversoepelingen van het kabinet de organisatie weer in goede banen te leiden.

Door Henk de Reus

De organisatie legt op dit moment contact met sponsoren. Deze kunnen zich uiteraard zelf ook aanmelden. Daarnaast start zij binnenkort met het werven van vrijwilligers. Hiervoor zal nog een aparte oproep worden geplaatst. Wie het leuk vindt kan zich alvast aanmelden via www.triatlon-castricum.com.

Woordvoerder Gert Stoppels is blij dat de Full of life triatlon dit jaar kan plaatsvinden. ,,Corona gooide de afgelopen twee jaar roet in het eten. Daar waar de voorbereidingen al waren ingezet en atleten mochten hopen dat de triatlon zou doorgaan moesten wij deze uiteindelijk toch weer afblazen. Dit was voor de atleten niet leuk, maar ook voor ons als organisatie niet. We zijn blij dat we corona nu achter ons kunnen laten en dat Castricum straks weer van een prachtig evenement kan genieten.’’

De organisatie laat verder weten dat de atleten die zich al in 2020 hadden ingeschreven hun startbewijs behouden en straks fris en getraind aan de start in het zwembad de Witte Brug kunnen verschijnen. Hier begint de triatlon met het onderdeel zwemmen. De finish is na de onderdelen fietsen en hardlopen op het horecaplein. In de aanloop naar de triatlon volgen nog nadere berichten. (Foto: aangeleverd)