Fit4lady: ,,Samen trainen geeft zoveel meer resultaat’’

Limmen – Eindelijk mogen de deuren weer open voor vrouwen die in beweging willen komen. Tijdens de lockdown stond Fit4lady niet stil en werden er buitentrainingen gegeven. Online kon iedereen – vaak live – meetrainen via Facebook, Zoom en de Fit4lady-app. Fit4lady Limmen heeft er alles aan gedaan om de dames fit en in goede conditie te houden. Nu is het tijd om met frisse moed van start te gaan. ,,Niets is leuker dan weer samen te kunnen trainen op gepaste afstand”, zegt Arina van Damme, franchiseneemster van Fit4lady Limmen en eigenaar van Fit4lady Nederland.

Ze vervolgt: ,,We zijn enorm blij dat we weer samen mogen sporten. Dat geeft onze leden energie en kracht en ons als personal coach ook. Het samenzijn verbindt. Dat gunnen we iedere vrouw.’’ Fit4lady biedt een circuittraining aan met een afwisselende kracht- en cardiotraining. ,,En dat kan prima in dertig minuten. Wij weten hoe druk vrouwen het hebben en zo kunnen zij het prima combineren met hun werk en gezin”, glimlacht clubmanager Pauline Slagman.

Gezonde leefstijl: bewust leven en bewegen

Fit4lady biedt een laagdrempelig sportprogramma aan om vrouwen in 21 dagen fitter en krachtiger de zomer in te laten gaan. Met persoonlijke aandacht houden vrouwen sporten beter vol en gaan ze met veel plezier naar de sportschool. Leden krijgen een lifestyleboek met tips en gezonde recepten en in de Fit4lady-app kan men de vorderingen bijhouden. In deze app staan ook extra online thuistrainingen en buikspiertrainingen voor nog beter resultaat.

Arina: ,,Iedere vrouw kan hiermee instappen, ongeacht fitheid, conditie, leeftijd of gewicht. In een persoonlijk gesprek vooraf gaan we kijken welke doelen gehaald willen worden en hoe we de vrouwen hierbij kunnen ondersteunen, zodat zij het sporten beter kunnen volhouden en zich ook beter gaan voelen over zichzelf.”

Veilig trainen

Pauline: ,,Wij werken strikt volgens de protocollen van het RIVM en branchevereniging NL Actief en bieden een veilige sportomgeving met uitstekende ventilatie.” Vrouwen die in beweging willen komen zijn van harte welkom bij Fit4lady aan De Drie Linden op nummer 3. Meer informatie is op de website www.fit4lady.nl/limmen te vinden. (Foto: aangeleverd)