Film ‘Onderwijs voor ontwikkeling in Burkina Faso’

Limmen – Stichting Werkgroep Ontwikkelingssamenwerking Limmen (WOL) zet zich al vele jaren in voor onderwijs in het Afrikaanse land Burkina Faso. Met steun van donateurs en sponsors hebben ze veel bereikt. De eerste kinderen uit de projecten dragen nu zelf een steentje bij aan de ontwikkeling van hun land. Over deze resultaten en het huidige project is een film gemaakt.

Men is van harte uitgenodigd om zondag 13 oktober deze film te komen bekijken en (opnieuw) kennis te maken met de projecten in de provincie Yatenga van Burkina Faso. Vooral de fietsers, sponsors en donateurs van ‘Fietsen voor Burkina’ worden uitgenodigd. Dank zij hun inzet en bijdrage van negen jaar geleden is Onderwijscomplex Zoodo tot een belangrijk centrum voor beroepsonderwijs uitgegroeid.

Stichting WOL blijft zich inzetten voor de bevordering van beroepsonderwijs. Daarbij staat Wilde Ganzen ze met raad en daad bij. Iedere gedoneerde euro voor beroepsonderwijs wordt door Wilde Ganzen met 50 procent verhoogd.

Op dit moment staat de regio voor grote problemen. Bendes jihadisten verdrijven de inwoners uit hun dorpen. Wat betekent dat voor de projecten en de ontwikkeling van het land?

Een middag met successen en zorgen. En mooie kunstnijverheid uit Burkina Faso.

Zondag 13 oktober, aanvang 16.00 uur, Cultureel Centrum Vredeburg, Dusseldorperweg 64, Limmen. Toegang gratis.

Meer informatie:  yvonnezomerdijk@quicknet.nl of: www.stichtingwol.com.

Donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom: IBAN NL18 RABO 0336 4265 77 ten name van Stichting WOL. (Foto: aangeleverd)