Festival ‘Bakkum Vertelt’ keert eind deze maand terug

Bakkum – Het culturele festival Bakkum Vertelt keert terug. Op 25, 26, 27 en augustus is Camping Bakkum het podium voor de tiende editie van dit evenement. Dans, swing, luister en lach mee tijdens de vele optredens. Van kleine intieme optredens op het caravanpodium tot spetterende, swingende acts in openluchttheater De Pan. Bakkum Vertelt is een festival voor het hele gezin en gratis toegankelijk.

Uniek aan Bakkum Vertelt is dat dit een festival is waar je met het hele gezin naar toe kunt. Het middagprogramma bevat leuke kindervoorstellingen voor de kleinste bezoekers en tijdens het avondprogramma swingt het hele gezin lekker mee. Ga mee op avontuur met Max & Keet en red de wereld van de klimaatverandering. Of stap aan boord van de Costa Korda onder bewind van kapitein Corneille en trotseer de woeste zee.

Theater

Laat je verrassen door verschillende optredens die je weten te ontroeren, verbazen of  lachen. Frèdèrique Arnold speelt de solovoorstelling Held in Blauw, die gaat over haar fascinatie voor het heldendom. Kleinkunstduo ‘Ransijn en Vet’ komt met nieuwe liedjes, een grote dosis energie en het geluid van tweestemmige zang.

Muziek

Tijdens Bakkum Vertelt ontmoet je aanstormende talenten en bekende namen. Maak kennis met Yoanne, een elektronische live-act die pop/dance muziek maakt. Ook zo’n talent is Tristan, een band die met funky gitaren zorgt voor heerlijke ‘feel good vintage acid jazz’. Sjors van de Panne is reeds bekend bij het grote publiek, onder meer door zijn deelname aan The Voice of Holland. En Starfish kennen we van eerdere edities van Bakkum Vertelt.

Foodtrucks

Een festival is niet compleet zonder een hapje en een drankje. Homemade hamburgers, vega-gerechten, Thais streetfood, of spelty pannenkoeken. Op het festivalterrein staan foodtrucks die de lekkerste gerechten serveren. Haal daarnaast een lekker biertje of een heerlijke bubbel en geniet de hele avond van alle optredens.

Overige activiteiten

Naast de vele optredens is er ook op de boulevard nog van alles te beleven. Doe mee aan een workshop van Milou, ga op sprookjestocht in het bos of geniet van een heerlijke massage. Het complete programma is op www.bakkumvertelt.nl te vinden. Wilt je tijdens dit festival kamperen op Camping Bakkum? Er zijn nog een paar kampeerplaatsen beschikbaar. Dus reserveer snel en mis niks!

Op de foto:
Sfeerbeeld van Bakkum Vertelt in 2019. (Foto: Bos Media Services)