Feestmaand in winkelcentrum Geesterduin

Castricum – Met trots presenteren de winkeliers van winkelcentrum Geesterduin de allereerste Geesterduinkrant! De aanleiding voor deze krant is een feestje. Een uitgesteld feestje, beter gezegd. Vorig jaar werd de verbouwing van winkelcentrum Geesterduin afgerond, maar vielen de festiviteiten rond de heropening door de beperkende maatregelen in het water. Nu is er dus de Geesterduinkrant, die deze week als bijlage bij De Castricummer verschijnt.

De ondernemers in het winkelcentrum hebben in de afgelopen twee jaar geleerd dat je met omdenken het verst komt. Daarom bedachten ze een andere manier om zich feestelijk te presenteren. Dankzij deze krant kunt u op uw gemak bekijken wat de ondernemers allemaal te bieden hebben. En: ,,We brengen u graag op lumineuze ideeën voor de aanstaande feestdagen!’’ Afgelopen vrijdag nam een afvaardiging van de winkeliers de eerste krant in ontvangst. Een feestelijk moment!

Disneyfiguren

Bent u nog niet in het vernieuwde winkelcentrum Geesterduin geweest? ,,Dan moet u dat toch echt snel doen, want wat is het mooi geworden! Nu in de wintermaanden is het extra sfeervol, omdat de feestverlichting weer volop brandt. Wij beschouwen dit ook als symbolisch licht in de duisternis, voor u als bezoekers en voor ons als ondernemers. Dat kunnen we allemaal wel gebruiken!’’ Heel bijzonder in Geesterduin in deze periode zijn ook de ruim twee meter hoge 3D-Disneyfiguren die weer zijn neergezet. Heel aantrekkelijk voor de jongste bezoekers, maar ook leuk voor volwassenen die stiekem fan zijn van Donald Duck, Goofy, Mickey & Minnie Mouse en Olav.

Blader de krant door, maak kennis met de winkels waar u misschien nog nooit binnen bent geweest en laat u vooral inspireren door het enthousiasme van de ondernemers. ,,Veel van ons hebben tips voor u. Die kunt u gebruiken bij de keuze voor kerstcadeaus, feestkleding en decoraties of bij de inkoop voor uw kerstdiner, -brunch of -ontbijt.’’ De ondernemers wensen u fijne Feestdagen én heten u graag (onder de dan geldende maatregelen) welkom in winkelcentrum Geesterduin. ,,Ons advies: geef elkaar de ruimte en los alles op met een glimlach. Kunt u die niet zien door het mondkapje: ook een knipoog doet wonderen.’’

Op de foto:
Een afvaardiging van de winkeliers nam vrijdag de eerste Geesterduinkrant in ontvangst. (Foto: aangeleverd)