FC Uitgeest MC2 kampioen!

Zaterdag 8 april stond de 8e speelronde op het programma in de 2e klasse van de meisjes C-junioren.
De meiden van de FC Uitgeest MC2 konden bij winst kampioen worden. De tegenstander was de MC1 van Berdos uit Bergen. De verwachtingen waren hoog gespannen. In Bergen had de MC2 van Uitgeest met 1-0. verloren. Dus deze kampioenswedstrijd was niet zo maar gewonnen.

De MC2 van Uitgeest kwam goed uit de startblokken. Roos de Boer opende de score. Dolle vreugde. Maar de wedstrijd was nog geen tien minuten oud. Berdos was een beetje overdonderd door deze goal. Vijf minuten later scoorde de linksbuiten van FC Uitgeest opnieuw. 2-0.

Daarna kwam Berdos beter in het spel. Maar doelpunten bleven uit. Er werd geschiedenis geschreven op deze zonnige lentedag in april. Het was een feit. De MC2 is kampioen.  De meiden zijn gehuldigd op het veld.
Een beker en medailles werden gretig in ontvangst genomen en in de kantine stond er iets lekkers voor ze klaar. Geweldig middag was dit voor deze meiden, trainersstaf, ouders en vrienden.
Zaterdag 16 april zal het seizoen worden afgesloten met een uitwedstrijd tegen de MC1 van de Beemster.