FC Castricum kan fluiten naar drie punten

Castricum – Met twee doelpunten schoot Joep Kornbloem FC Castricum in veilige haven. Toch was deze voorsprong niet voldoende. Met twee boobytraps kwam VSV alsnog gelijk: met 2-2 was FC Castricum er alsnog ingetuind.

Tot een kwartier voor tijd was er niets aan de hand. Toen kreeg VSV een hoekschop. Volgens de grensrechter was de bal de achterlijn gepasseerd voordat het leer met veel effect in het veld belandde en door een VSV-speler werd ingeschoten. Even later was er sprake van buitenspel maar stond de leidsman ook weer ver weg en kende het tweede doelpunt toe. Hij vond het blijkbaar welletjes en bleef net zoals bij het eerste doelpunt van VSV halverwege het veld van de zon genieten.

FCC-Coach Pim Touber: ,,Ik heb het nooit over scheidsrechters. Wij hebben het zelf laten liggen. Voetballend laten wij op dit moment nog teveel liggen. Dat is jammer. Volgende week moeten wij uit tegen koploper Stormvogels. Misschien is het wel fijn dat wij geen favoriet zijn, ook vandaag zag je weer dat de meeste ploegen zich op ons instellen. Dat zal Stormvogels zeker niet doen. Misschien kunnen wij daar van profiteren.’’

Op de foto:
Stijn Peijs is zijn tegenstander de baas. (Foto: Sandy Klaver)